Trettiosjukvm

Strömma Farmlodge.

augusti 28, 2015

Mat & dryck

n10 (1 av 1)

n9 (1 av 1)

n8 (1 av 1)

n7 (1 av 1)

n6 (1 av 1)

n5 (1 av 1)

n4 (1 av 1)

n3 (1 av 1)

n2 (1 av 1)

n (1 av 1)

Ledsen för bildbombningen, men det gick inte riktigt att låta bli. För någon vecka sen gjorde jag och två vänner en liten roadtrip till Strömma Farmlodge, som ligger i Tvååker, Varberg. Jag har velat åka dit hela sommaren och nu äntligen var det dags, en solig och varm söndag!

Det var lite kruxigt att hitta rätt men mitt i lugnet bland grusstigar och vackra fält dyker Strömma upp- som en liten idyll på landet! Kameran gick varm och jag hade lätt kunnat ägna flera timmar där. Vi beställde fika från deras nyp-mig-i-armen-goda hembakade kakor och bullar, och drack kaffe i loppiskoppar ute i trädgården. Sedan gick vi och tog oss ett litet kik i deras härliga butik och mest mös runt… Det här stället är verkligen en dröm, rekommenderar starkt att ni tar er en sväng hit! Nu!

Bilder: trettiosjukvm


Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *