Trettiosjukvm

Topp 3.

augusti 25, 2015

Göteborg, Mat & dryck

Collage

Mina topp 3 just nu:

– Jag älskar att Göteborg bara fortsätter växa och utvecklas, mer nu än någonsin ( så länge jag varit med i matchen iaf)! Och ett nytillskott för vår fina stad är Vallgatan 12 som slår upp portarna nu på fredag. Jag har följt detta projekt länge och det ska bli väldigt spännande att se resultatet! All lycka till!

– Speaking of… Så sprang jag in på Rum21 nyligen (även det en ganska nykommen pärla) och såg då att det äntligen börjat växa fram något härligt hos grannen (gamla Way Cup) nämligen matbaren Smörgåsbaren! Bakom satsningen står Hello Monkey och Salt & Sill, och jag längtar efter att få se vad de har att leverera! Vilket jag tror vi får se inom väldigt snar framtid, håll utkik!

– Och när vi ändå är inne på ämnet… så måste jag också passa på att nämna att Supper snart kommer att ta över Gropen som ligger i Storan. Det sägs att ni kan kika förbi from v 39 om ni är lika nyfikna som mig!

Så ni hör ju… det går nog ingen nöd på oss göteborgare i höst, för visst känns det som om sommaren gjort sitt nu? Dags för härliga middagar med andra ord!

Bilder: Collage från min Pinterest


Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *