Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /storage/content/61/203261/trettiosjukvm.com/public_html/wp-includes/post-template.php on line 284 Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /storage/content/61/203261/trettiosjukvm.com/public_html/wp-includes/post-template.php on line 284 Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /storage/content/61/203261/trettiosjukvm.com/public_html/wp-includes/post-template.php on line 284 Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /storage/content/61/203261/trettiosjukvm.com/public_html/wp-includes/post-template.php on line 284

Trettiosjukvm

Weekly details.

augusti 9, 2015

Weekly details

image

Jag har alltid älskat kalendrar, men senaste tiden har jag noterat allt i huvudet istället för att skriva ner det i kalendern, det ska dock bli ändring på det nu! Min nya som ska bli min vapendragare ett år framöver är denna från Lagerhaus. // Nytt decilitermått, även det från Lagerhaus. Det var så fint att jag helt enkelt inte kunde låta bli // Tändsticksask Hay // Tygprover till soffa. Alla dessa beslut…


Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *