Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /storage/content/61/203261/trettiosjukvm.com/public_html/wp-includes/post-template.php on line 284 Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /storage/content/61/203261/trettiosjukvm.com/public_html/wp-includes/post-template.php on line 284 Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /storage/content/61/203261/trettiosjukvm.com/public_html/wp-includes/post-template.php on line 284 Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /storage/content/61/203261/trettiosjukvm.com/public_html/wp-includes/post-template.php on line 284

Trettiosjukvm

Ett livstecken.

september 10, 2015

Okategoriserat

image

Ett litet livstecken kanske vore på sin plats. Trots att det nog aldrig tidigare snurrat så mycket inredning som nu så lyckas jag ändå inte knåpa ihop härliga inlägg i dagsläget. Status är att jag, som ni redan vet, fått nycklarna till nya lägenheten men alltså inte flyttat in än. Alla ”stora” beslut, så som färgkoder och golvbehandling etc är dock klara vilket känns otroligt skönt men tröttheten har verkligen gjort sig påmind ändå. Många beslut och alldeles för mycket tankar (går lite hand i hand med att jag är väldigt petig och noga med hur jag vill ha det). Golvet är klart men just nu är det målning m.m. som pågår förfullt i lägenheten och jag har en fot i den och en fot i min gamla just nu. Det flyttpackas, skänks bort möbler och planeras, samtidigt som jag får reda på att soffan jag beställt är några veckor försenad, och att målningen tar lite mer tid än vad jag hade tänkt… Men som vi alla vet- ”good things take time”. Och jag vet att det kommer bli hur fint som helst när allt är klart! Flyttlasset går i helgen men jag kan tyvärr ännu inte bo där. Dagens tillstånd? Trött, väldigt förväntansfull och så himla klar med flyttkartonger.

Nu vill jag bara krypa upp i min nya soffa i min nya lägenhet med ett glas rött i handen och endast lite finlir kvar. Längtan på den!

Bild: härifrån


Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *