Trettiosjukvm

Ett nytt kapitel.

september 5, 2015

Hemma hos mig, Okategoriserat

image

Jag har fått nycklarna till nya lägenheten och det är dags för ett nytt kapitel i livet. Snart lämnar jag även över nycklarna till den som ska ta över min lilla etta. Lämnar då sex år i lägenheten bakom mig och jag har verkligen älskat mina fina 37kvm… Det blir en större yta nu men namnet på bloggen består. Det var liksom där allt började tänker jag.

Ser verkligen fram emot att få göra nya lägenheten till ett hem. Att få köpa färska fina blommor och ställa i nya vasen, puffa upp kuddarna i nya soffan som jag väntar på att få levererad, se hur färgkoden (som jag försöker bestämma mig för) blir i sin helhet på luckorna i köket… Nu äntligen ska jag få göra allt det. Skapa ett nytt hem. Det knarrar i plankgolven när jag går där, precis sådär som jag längtat efter. Och jag älskar ljuset som strömmar in från balkongen genom dubbeldörrarna in till köket. Ett nytt kapitel- jag är så himla redo.

Bild: trettiosjukvm


Ett svar till “Ett nytt kapitel.”

  1. Emma thun skriver:

    Grattis! Den där första gången man ensam utan mäklare eller åskådare sätter nyckleln i dörren, den är speciell.
    Lycka till med allt roligt jobb som gör en plats till ett hem. Lite spännande för oss också, som hoppas få se glimtar genom skärmen.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *