Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /storage/content/61/203261/trettiosjukvm.com/public_html/wp-includes/post-template.php on line 284 Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /storage/content/61/203261/trettiosjukvm.com/public_html/wp-includes/post-template.php on line 284 Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /storage/content/61/203261/trettiosjukvm.com/public_html/wp-includes/post-template.php on line 284 Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /storage/content/61/203261/trettiosjukvm.com/public_html/wp-includes/post-template.php on line 284

Trettiosjukvm

Friday favourite.

september 11, 2015

Friday Favourite

image

Min förkärlek till papper och block i alla dess former slutar aldrig växa. Jag skyller denna besatthet helt på min kära mamma. Veckans Friday Favourite blir därför en nyhet på Artilleriet i form av väldigt väldigt fina kort. Pressade på tjockt papper i San Fransisco med olika motiv.

Det börjar klia i fingrarna direkt…

Bild: Artilleriet


Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *