Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /storage/content/61/203261/trettiosjukvm.com/public_html/wp-includes/post-template.php on line 284 Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /storage/content/61/203261/trettiosjukvm.com/public_html/wp-includes/post-template.php on line 284 Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /storage/content/61/203261/trettiosjukvm.com/public_html/wp-includes/post-template.php on line 284 Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /storage/content/61/203261/trettiosjukvm.com/public_html/wp-includes/post-template.php on line 284

Trettiosjukvm

Life Lately.

september 29, 2015

Okategoriserat

image

Senaste weekly details såg ut såhär! Tänkte passa på att fråga er om det är ett uppskattat återkommande inlägg? // Snapshot från Color of the year med Nordsjö Idé & Design. Inspiration och kreativitet. // Nya köksbordet som ni snart ska få se mer utav, fick ett tag agera som ”jag ställer det här sålänge”- bord. Fint ändå mitt i kaoset // Bilden som skulle visa min nya fina nyckelknippa från Artilleriet men även en liten glimt av de fina gamla orginaldetaljer som finns i min lägenhet // En annan weekly details där bland annat min Palettblad fick vara med- någon som sitter på bra skötselråd? // En glimt av mitt hem när jag hade bott där endast någon dag. Har jag sagt att jag älskar mitt golv? Alltså verkligen- ÄLSKAR det! // Mitt i flyttkaoset susade jag och mamma in till stan och tog en turborepa bland fina affärer. Det är vi det. // Kan ha varit sista Instagrambilden jag lade upp från förra lägenheten. Det man inte ser är berget av kartonger och högar av påsar runt omkring. ”Allt är inte guld som glimmar…” // Just det. Detaljerna i min lägenhet. Kärleken till det vackra och gamla.


3 svar till “Life Lately.”

  1. ERICA skriver:

    Vad är det för blomma på näst sista bilden? Ser ut som en ginko men med annan form på bladen! :)

  2. Martina skriver:

    Det skall bli så enormt spännande att få se slutresultatet!!!
    Du hade ju redan väldigt fint i den gamla lägenhet men det skall bli enormt roligt att se nytt och nytänkande. För du är väldigt duktig på att visa fina bilder på IG och här på din fina blogg.
    Håller tummar att allt kommer gå bra och väntar med spänning

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *