Trettiosjukvm

Life lately.

september 1, 2015

Uncategorized

image

Life lately- enligt Instagram.

1. Det blev 1a september idag och hösten känns av direkt. Som jag redan skrivit på Instagram känner jag enorm tacksamhet över att få ha rundat av sommaren i helgen på bästa sätt- strosandes runt i små gränder i Como, Italien, med familjen. En fantastisk helg och ett fantastiskt avslut på sommaren. // 2. Vid halv åtta på morgonen smög vi ut och tog ett gemensamt morgondopp i Comosjön innan det var dags för frukost. Kan inte tänka mig en bättre start på dagen. // 3. En till från Italien. Raviolin som var to die for, på en av de vackraste platser… Fick nypa mig i armen både en och två gånger. // 4. Lever just nu i någon form av organiserat kaos. Flyttkartongerna tar bara mer och mer plats och jag väljer att titta bort istället för att få ett utbrott över att knappt få plats längre. Snart ska de dock få börja röra på sig! Längtar! // 5. Som ni redan vet ser senaste stylingen ut såhär- produktbilder för en olivolja! Tack för alla fina ord, värmer verkligen. // 6. Förra helgen packades väskan och vi rattade in GPS:en på Limhamns kyrka – dags för bröllop! Och bubbel! // 7. Bröllop var det ja. Så vi checkade in på hotell i Malmö hela helgen. Verkligen en mysig stad. (Ska du dit kan jag varmt rekommendera restaurangen Atmosfär som vi besökte på fredagen.) // 8. Sommar. Jag kramade ut det sista på det bästa sätt jag kan. // 9. Jag och Fanny tog ett par kalla på Grandpas WOW- fest. Vilken kväll!


2 svar till “Life lately.”

  1. Frida skriver:

    Vilka härliga bilder!!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *