Trettiosjukvm

Moodboard.

september 23, 2015

Moodboard

image
Det känns som att jag sett den här bilden lite överallt det senaste. Men jag har, precis som så många andra, också fallit för den dova och härliga rosa färgen på ytterdörren. Så himla härligt att någon ”tänkt nytt”. Jag som egentligen inte är så rosa av mig får ändå lite kli i fingrarna…

image
Det här blomfånget går till alla nära och kära som hjälpt mig med flytten och allt runtomkring. Så oändligt tacksam och varm i hjärtat av att jag har så många fina i mitt liv- tack! Jag har snart kommit iordning och då ska ni få se fler bilder från lägenheten!

image
Jag har inte varit hos frisören sen i början av juni. Yes, det är sant. Mitt hår har inte fått kärlek på ett jäkla tag som ni kanske förstår. Om en månad har jag tid och jag l ä n g t a r, den utväxten jag ligger inne med nu skojjar man inte bort. Inspiration sålänge får bli den här bilden, älskar längden och färgen.

Bilder: 1 // 2 // 3


Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *