Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /storage/content/61/203261/trettiosjukvm.com/public_html/wp-includes/post-template.php on line 284 Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /storage/content/61/203261/trettiosjukvm.com/public_html/wp-includes/post-template.php on line 284 Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /storage/content/61/203261/trettiosjukvm.com/public_html/wp-includes/post-template.php on line 284 Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /storage/content/61/203261/trettiosjukvm.com/public_html/wp-includes/post-template.php on line 284

Trettiosjukvm

Uddevallagatan 27a.

september 4, 2015

Drömhem, Inredning

image

image

image

image

En liten sneak peak på en fin lägenhet på Uddevallagatan i Bagaregården som nu finns till salu via Stadshem. Vad jag gillade mest? Att man vågat blanda både färgerna på köksluckorna men även handtagen och knopparna. Då jag är mitt uppe i ett virrvarr av olika handtag och färgkoder just till köket nu så hade ju denna lösning varit den ultimata- att slippa välja. Roligt och vågat! Och snyggt!

Bilder: Stadshem


Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *