Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /storage/content/61/203261/trettiosjukvm.com/public_html/wp-includes/post-template.php on line 284 Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /storage/content/61/203261/trettiosjukvm.com/public_html/wp-includes/post-template.php on line 284 Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /storage/content/61/203261/trettiosjukvm.com/public_html/wp-includes/post-template.php on line 284 Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /storage/content/61/203261/trettiosjukvm.com/public_html/wp-includes/post-template.php on line 284

Trettiosjukvm

Weekly details.

september 27, 2015

Weekly details

Nytt uppläggningsfat i terrakotta och vacker blå färg från Lagerhaus, helt klart en ny favorit! // Eucalyptuskvist norpad från en vacker blomsterbukett. Luktar ju magiskt… // Kapsylöppnare i mässing, även den från Lagerhaus // Inspirationsboost i form av Plaza Interiör i ett extra tjockt nummer


Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *