Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /storage/content/61/203261/trettiosjukvm.com/public_html/wp-includes/post-template.php on line 284 Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /storage/content/61/203261/trettiosjukvm.com/public_html/wp-includes/post-template.php on line 284 Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /storage/content/61/203261/trettiosjukvm.com/public_html/wp-includes/post-template.php on line 284 Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /storage/content/61/203261/trettiosjukvm.com/public_html/wp-includes/post-template.php on line 284

Trettiosjukvm

Bergs Potter Helena.

oktober 1, 2015

Hemma hos mig, Inredning

image
 
Förra helgen hade jag mamma på besök, härlig kvalitetstid och fix i lägenheten stod på schemat! Alltid lika mysigt när hon är hos mig. Vi tog oss (självklart) även en liten repa på stan och jag unnade mig en jag-har-nytt-hem-present till mig själv!
 
image
Den inhandlades på Artilleriet och kanske inte var världens roligaste inflyttningspresent nu när jag tänker efter (behöver nog slå på stort på något ännu härligare med andra ord) men ack så glad jag är över den ändå!
 
image
 
Det blev nämligen en finfin kruka! Jag behövde verkligen fylla på med den här storleken, har just nu mest småttingar till krukor, och den här var så fin att jag inte kunde låta bli! I helgen inhandlades jord och så tror jag det får bli min palettblad som får planteras om! Mina växter fick sig ett par tacklingar under flytten så nu är det dags att de får lite kärlek igen.

Bilder: trettiosjukvm


Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *