Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /storage/content/61/203261/trettiosjukvm.com/public_html/wp-includes/post-template.php on line 284 Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /storage/content/61/203261/trettiosjukvm.com/public_html/wp-includes/post-template.php on line 284 Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /storage/content/61/203261/trettiosjukvm.com/public_html/wp-includes/post-template.php on line 284 Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /storage/content/61/203261/trettiosjukvm.com/public_html/wp-includes/post-template.php on line 284

Trettiosjukvm

#burncancer

oktober 28, 2015

Okategoriserat

Jag fick nyligen hem två fina doftljus från On Interiör i samarbete med Ung Cancer.

De heter Burn Cancer och det säger väl allt.

10% av alla intäkter från försäljning av ljusen skänks till Ung Cancer vilket jag verkligen ger tummen upp till!

Jag tänker tända mina ljus hemma i höstmörkret, och ger en tanke till de som kämpar mot denna vidriga sjukdom och till alla de som påverkas runt omkring. Gör det ni också- in här om ni vill ha ett eget ljus hemma och tillsamans besegra cancern!

Detta inlägg är i samarbete med On Interiör.

Bilder: trettiosjukvm


Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *