Trettiosjukvm

Feather love.

oktober 9, 2015

Inredning

Fredag hörrni! Hur härligt?! Jag har laddat upp med räkor och godis här hemma i sann fredags-feeling-anda och ska snart hugga in! Hur tillbringar ni er fredag?

Saker och ting kommer mer och mer på plats här hemma och mitt hem växer fram och blir precis sådär som jag hade föreställt mig och hoppats på! Den här fina fjäderlampan till exempel, från Vita, är ett av alla nya tillskott som snart ska få sättas upp i sovrummet, det blir nog fint tror jag!

Tänkte också passa på att fråga er om det är ngt ni eftersöker eller tycker saknas här på bloggen? Era åsikter är ovärderliga! Jag fick nyligen ett mail med frågan hur jag gjort med mitt nya trägolv så det tänkte jag ska få komma i ett inlägg framöver om någon mer kanske undrar!

Trevlig helg!

Bild: trettiosjukvm


Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *