Trettiosjukvm

On my wishlist.

oktober 25, 2015

On my wishlist

wishlist

Det var alldeles för längesen jag körde en On my wishlist så nu var det onekligen på tiden tycker jag! Det är mycket, väldigt mycket, som egentligen finns på min wishlist för tillfället men jag kan omöjligt få plats med allt i ett inlägg. Här kommer istället några utvalda favoriter!

Ett ljus i betong från H&M Home. Man kan aldrig få för många ljus. // Finfin tröja från Other Stories som jag är farligt nära på att klicka hem // Jag är på jakt efter en snygg hallmöbel och tycker verkligen denna från Decotique med marmortopp och ”tyghandtag” är himlans fin! // Boken jag stod och klämde på inne på Artilleriet idag och som fortfarande står på önskelistan- Kinfolk Home. Jag har sedan tidigare Kinfolk Table hemma så med denna känns det komplett! Väldigt vackra bilder.


Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *