Trettiosjukvm

Övre Husargatan 27.

oktober 22, 2015

Drömhem, Inredning

 
4491957
 
4491965
 
4491907
 
4491871
 
4491929
 
4491939

Jag vet, jag är ju inte direkt snabbast på bollen gällande den här lägenheten. Men jag blundar för det och gör ett litet inlägg ändå, för dra på trisser så fin den är! Ligegr just nu ute till försäljning via Entrance, och är du sugen på en drömmig lägenhet på Övre Husargatan tycker jag du ska kika in och titta på den nu på direkten!

Så vacker. Rakt igenom. Allt med den är fin! Det är lite roligt för jag märker att jag väldigt sällan kollar på mäklarsidor längre. Innan jag köpte nytt var jag nog inne i stort sätt varje dag, nu har jag faktiskt varit inne och kikat yttrest få gånger sedan dess. Jag tror jag blev ”lägenhetsmätt” helt enkelt. Men nu när jag bläddrade igenom märker jag att jag ser på det på ett lite annat sätt, såklart jag ändå drömmer om pärlor som denna på Övre Husar fortfarande, men det är en större dos nu än innan av ”åh, det där var fint, jag skulle kanske kunna göra något liknande hemma…”. Det är en fin känsla av att få ”börja om”. Det är inspiration på ett litet annat sätt helt enkelt!

Bilder: Entrance


Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *