Trettiosjukvm

Söndagsrundan.

oktober 26, 2015

Göteborg, Inredning

Vilken jäkla panghelg det blev! Jag hade inte mycket planerat sen innan och det är nästan då det blir som bäst tycker jag! Tror inte ni orkar höra om hela min helg men jag tänkte iallafall dela med mig av hur min söndag såg ut, som förövrigt kändes otroligt lång, fick en gratis timma och allt!


Jag vaknade till regn och hagel men möttes av sol och värme när jag kom in till stan för att möta upp Fanny. I väntan på henne slank jag in på Artilleriet och kikade runt lite! Fint som alltid.

Sen sladdade Fanny in på Magasinsgatan och vi satte oss i solen mot en vägg på da Matteo. Kaffe och bullar stod på schemat!

Vi strosade senare in på Artilleriet The Kitchen. Det slutade med att jag ville ha A L L T så vi fick lämna innan jag länsade plånboken.

Hann även ett stopp på Vallgatan12 där vi kikade på posters på Håkan som tidigare varit på utställning. Tummen upp! Bestämde även att en lunch här måste testas inom kort!

Jag bestämde mig för att köpa med mig god pasta från Vapiano på vägen hem (fick senare höra att det var ”internationella pastadagen”, visste inte ens att en sådan dag fanns) och så slank jag förbi Bunches och blev glad av vackra hortensior. Men det var ”se men inte röra!” som gällde. Iallafall denna gången…

Bilder: trettiosjukvm


Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *