Trettiosjukvm

Spikångest.

oktober 19, 2015

Hemma hos mig, Inredning

image

Jag postade en bild på Instagram idag där jag skrev att jag hade sk. ”Spikångest”, och jag märkte direkt att jag inte var ensam om detta. Jag har nämligen renoverat väggarna här hemma, de har jämnats ut och därefter målats. Eller ja, jag personligen har inte gjort det ska genast erkännas. Men som ni kanske förstår då så är de ju helt ”nya” och fina, utan det minsta lilla märke, och därför gör det lite ont i hjärtat bara jag tänker på borrmaskin eller hammare. Därav får tavlorna stå lutade mot väggen i vardagsrummet lite till. Som en liten samling. På grund av spikångest, och på grund av att jag helt enkelt ännu inte vet hur jag vill att mina tavlor ska sitta. Och att spika hål i onödan skulle ju bara göra det hela ännu mer hjärtekrossande.

Men det känns fint att jag inte är ensam. Det finns fler där ute med spikångest helt enkelt…

Bilder: trettiosjukvm


Ett svar till “Spikångest.”

  1. Detta känner jag verkligen igen! Jag har också väldigt svårt för att bestämma mig hur tavlorna ska hänga!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *