Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /storage/content/61/203261/trettiosjukvm.com/public_html/wp-includes/post-template.php on line 284 Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /storage/content/61/203261/trettiosjukvm.com/public_html/wp-includes/post-template.php on line 284 Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /storage/content/61/203261/trettiosjukvm.com/public_html/wp-includes/post-template.php on line 284 Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /storage/content/61/203261/trettiosjukvm.com/public_html/wp-includes/post-template.php on line 284

Trettiosjukvm

Weekly details.

oktober 4, 2015

Weekly details

Ny kjol full med små stjärnor, H&M // Ny kaffesmak ”Milano” från Nespresso // Vackert chokladomslag från Mast Brothers. Ett minne från Brooklyn, New York // Hortensia. Ni har väl sett att Blomrum ska köra en workshop med just hortensia?


Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *