Trettiosjukvm

Disc.

november 11, 2015

Inredning

Något jag valt att satsa på i nya lägenheten är belysning. Jag tycker det är så väldigt viktigt i ett hem och man behöver olika sorts belysning, dels rent av praktiska och dels de som bara är till för att det ska bli mysigt helt enkelt! Jag hörde någon gång att man ”ska ha” 7 olika ljuskällor i ett rum, det låter väldigt mycket i mina öron, men jag tror nästan på hellre fler än för få iallafall!

Mitt senaste tillskott bland belysning hemma är Disc, en väggfast lampa i mässing från Markslöjd. Jag har ännu inte bestämt mig för var den ska sitta och jag har tagit så många beslut gällande mitt hem sista tiden så jag ska nog få låta det ta sin tid, skynda långsamt eller något åt det hållet… Men visst är den fin?

Detta inlägg är i samarbete med Markslöjd

Bilder: trettiosjukvm


Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *