Trettiosjukvm

Life lately.

november 19, 2015

Okategoriserat

Soffläge. Här ryms både min egengjorda hortensiakrans, skåpen Ivar som numer intar plats hos mig och kikar ni riktigt noga ser ni även mina nya svarta uttag från Renova/Schneider. En viktig ”detalj” som jag valde att satsa på hemma och bytte därför ut varenda uttag och strömbrytare, tycker det blev super! // Hjärtat i alla hem- köket. Köksbord tillverkat av en gammal dörr från 1800-talet och kommer från ön där mina föräldrar bor, tillsamans med drömköpet som äntligen blev verklighet- mina fina Thonet- stolar. // Ett annat rum hemma (lite av en husesyn nu?)- sovrummet! Här trivs jag nästan som allra bäst. // Vi är några tjejer som dragit igång ”Halv 8 hos mig”! Vad kan vara mer passande under denna mörka årstid än att bjuda hem varandra på vin, lite skitsnack och en trerätters som är to die for (no pressure..)? Drömmen ju. // Köket igen, i en annan vinkel. Funderingen handtag vs. inga handtag fortsätter. Och kan nog få fortsätta ett litet tag till faktiskt. // Från en härlig mingelkväll som Husligheter styrde upp på Grandpa där de lanserade sin nya inredningskollektion ”Low Key”, kika in om ni inte redan gjort det! // Paris. Ett litet tecken när jag strosade inne på Artilleriet. Alla tankar är hos er. // Min nya soffa kanske ni redan sett redan, men den är ju så fin! Och det kändes självklart att inte välja ytterligare en vit, även fast jag tycker det är himla fint, det var dags för grått. // Smörgåsbaren, lätt värt ett besök om ni är lite hungriga och susar förbi runt Drottninggatan. Ett tips, beställ in deras ”Softshell crab burger”, mina smaklökar jublar!


Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *