Trettiosjukvm

”Take me to bed or loose me forever.”

november 10, 2015

Hemma hos mig, Inredning

Det här med att flytta in i en tvåa och äntligen ha sovrum igen är ju riktigt härligt. Jag tyckte min etta var väldigt mysig och störde mig faktiskt aldrig på att ha sängen ”mitt i allt” men ändå…

När en kompis hälsade på nyligen utbrast hon ”Här har du lyckats, det här är mitt favoritrum!” Och jag kan nog lite hålla med henne. Jag hade en väldigt klar bild med hur jag ville att mitt sovrum skulle bli, och så blev det faktiskt!

Med ledorden Varmt, Lugnt och Mysigt, valde jag grå väggar för att ”dämpa ner” lite och göra det lite dovare. Linnelakan, olika former av belysning och detaljer som jag tycker om. Jag tror faktiskt, med handen på hjärtat, att jag aldrig sovit så gott som nu….

Psst, kan ni gissa vilken film jag flirtar med i rubriken?

Bilder: trettiosjukvm


2 svar till “”Take me to bed or loose me forever.””

  1. Frida skriver:

    Åh så fint Fanny! Vi ska också snart flytta & har övertalat mannen att vi ska måla grått i nya sovrummet? Vad har du på väggarna?

    • Trettiosjukvm skriver:

      Tack snälla! Jag har färgen Silverpil från Alcro, en riktig favorit! :) Lycka till, sorry för sent svar!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *