Trettiosjukvm

Tävling i samarbete med Markslöjd.

november 18, 2015

Okategoriserat

Det kan inte ha undgått någon att det har blivit betydligt mörkare i vårt fina avlånga land nu. Vi behöver ljus som gör dagarna lite lättare, och ibland får man helt enkelt trolla med andra ljuskällor när inte solen levererar!

Jag har ju gått och blivit med balkong, som jag kanske redan nämnt, och visste direkt att jag ville ha en ljusslinga där ute som lyser upp, vilket gör att det både är fint inifrån lägenheten men även när jag kommer utanför och ska hem på kvällarna! Den här ljusslingan från Markslöjd gör susen och nu till det bästa av allt- den kan även bli din!

From idag startar jag en tävling på Instagram i samarbete med Markslöjd. För att medverka i tävlingen vill jag att du lägger upp en bild på Instagram som visar vart just du behöver denna fina ljusslinga i ditt hem! Hashtagga sedan trettiosjukvmmarkslojd @trettiosjukvm och @markslojd. Missa inte gör er profil offentlig så jag kan se era fina bidrag. Vinnarna utses av mig och det är tre slingor som är redo för tävlingen- därmed kommer alltså tre vinnare dras! Vinnarna utses för bästa bild och förslag- stort lycka till!

Tävlingen pågår fram till 2015-12-02. Ev. vinstskatt betalas av vinnarna. Beslutet av vinnarna går inte att överklaga.

TÄVLINGEN ÄR NU ASVLUTAD


Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *