Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /storage/content/61/203261/trettiosjukvm.com/public_html/wp-includes/post-template.php on line 284 Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /storage/content/61/203261/trettiosjukvm.com/public_html/wp-includes/post-template.php on line 284 Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /storage/content/61/203261/trettiosjukvm.com/public_html/wp-includes/post-template.php on line 284 Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /storage/content/61/203261/trettiosjukvm.com/public_html/wp-includes/post-template.php on line 284

Trettiosjukvm

Weekly details.

november 3, 2015

Weekly details

Inflyttningspresent från vänner i form av grytunderlägg från Men At Work / Plåtkruka från Artilleriet, med basilika i som doftar magiskt / Nya ljuslyktor i mässing från Skultuna. Klassiska och fina! / En ny favoritvas hemma, från Hemtex, Broste Copenhagen


Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *