Trettiosjukvm

Engelbrektsgatan 21.

december 7, 2015

Drömhem, Inredning

image

image

image

image

image

image

Har du 24 miljoner över och vet inte riktigt vad du ska göra med pengarna? Lugn, jag har svaret! Kika på den här lägenheten som nu finns till salu via mäklarfirman Alexander White så behöver du inte fundera mer sen.

En ”liten” våning på 244kvm i Stockholm, som förmodligen har allt du kan drömma om. Jag hittade den inne på Tant Johannas blogg och förstod på direkten varför hon hade skrivit om den, för den är helt perfekt faktiskt! Och nu var det ju så enormt längesen jag skrev om någon lägenhet, mycket pga att jag inte tyker någon knockar mig längre men nu hände det alltså! Gå in här om ni vill läsa mer om den och se fler fina bilder!

Bilder: Alexander White


2 svar till “Engelbrektsgatan 21.”

  1. Frida skriver:

    Den här lägenheten är ju helt magisk. Vore kul att se ett liknande koncept i Gbg där allt är till salu.

    Stort tack för senast, så kul att du kom hela vägen ut till Lindome. Nästa gång får du hälsa på i dagsljus, lovar att det är en annan slags känsla. Hojta om du är i krokarna någon gång så får du komma på kaffe!

    • Trettiosjukvm skriver:

      Tack själv Frida- en magisk kväll! Kommer gärna och hälsar på snart igen, när det är lite ljusare ute ;) Himla fint har du! Kram!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *