Trettiosjukvm

Friday Favourite.

december 4, 2015

Friday Favourite, Inredning

Potomark-prikket-skal-low-res_1024x1024

Nu river vi av en Friday Favourite tycker jag, alldeles för längesen! Denna vecka väljer jag att tipsa om denna lilla söta porslinsskål med guldprickar på, från danska butiken Stilleben. Mitt sikte är just nu ständigt inställt på fina små skålar i alla dess färger och form och denna hade jag inte tackat nej till!

Bild: Stilleben


4 svar till “Friday Favourite.”

  1. Emma skriver:

    Den är ljuvlig! Min små-skålssamling tar snart över köksskåpen, men kanske får denna ändå plats…

    • Trettiosjukvm skriver:

      Den är liten…. tänker att den nog får plats.. ;) Man kan inte ha för många!

  2. Väldigt söt liten skål :D

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *