Trettiosjukvm

Life lately.

december 28, 2015

Uncategorized

image

Lucia startade med kaffe och hembakad lussekatt // En måndagskväll i december tillbringades på Spinneriet hos Trendenser- Frida som så fint hade styrt upp en mysig glöggkväll // Första julen i nya lägenheten // Iår blev det ingen minigran, istället fick en grankvist med kottar få stoltsera på bästa platsen hemma, med julgranspynt från Lagerhaus // Jul i mitt kök, samma dag kom tjejerna på julfika och julklappsleken som alltid är lika roligt och stresspåfrestande… // En vy i min hall och en liten glimt till köket, fin bukett som jag själv fick sätta ihop på Vallgatan12, och ett hemmapyssel i form av girlang av torkade eucalpytusblad // Julafton firades in med paljetter och rött band i håret // Juldagen då blåsten kom med besked och jag inte direkt gjorde många knop… // Solen, var är du? De få tillfällen då du dyker upp åker kameran fram.


Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *