Trettiosjukvm

Örongodis.

december 20, 2015

Okategoriserat

Jag får nog börja med att be om ursäkt för de oskarpa bilderna, men ljuset såhär års är inte riktigt på min sida, oavsett tid på dygnet jag har fått lära mig.

Ville iallafall visa er mina nya hörlurar från Sudio Sweden! Vita med roséfärgade detaljer, riktigt fina tycker jag, och dessutom sitter de bra vilket är det viktigaste. Dessa som jag har heter Vasa och är kompatibla med min iPhone, men det finns även fler varianter av dessa svenskdesignade hörlurar! Just nu kan jag erbjuda mina följare 15% rabatt om man själv vill ha ett par Sudio- hörlurar, in och kika på min Instagram (@trettiosjukvm) om du vill veta mer!
 
Detta inlägg är i samarbete med Sudio Sweden.
 

Bilder: trettiosjukvm


5 svar till “Örongodis.”

  1. De är snygga alltså! Och bilderna är bra ändå! Ha en trevlig söndagskväll!

  2. Jeanette skriver:

    Hej, vet du vad den gröna växten heter?
    Jea

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *