Trettiosjukvm

First weekend of 2016.

januari 4, 2016

Okategoriserat

Så var vi inne på 2016! Känner ni er peppade? Årets första helg såg för min del ut såhär…

Fredagkvällen spenderades i soffan, framför min nya besatthet, så där finns det ingen rolig bild att visa upp ifrån dessvärre. På tal om besatthet förresten, lyssna på den här, jag spelar den högt och mest hela tiden. Men iallafall.. i lördags strosade jag runt på stan och tog bland annat ett kik inne på inredningsbutiken Rum21 som ni kan se här ovan. Jag var på jakt efter en kruka som tyvärr var slut men lämnade istället med en dos inspiration!

Sen mötte jag upp mina tjejer för en mysig lunch på Tugg Burgers. Goda burgare till mycket bra pris! Kan varmt rekommendera.

Sunday means pancakes. Eller jag vet inte… men pannkakor blev det iallafall! Jag behövde ny energi för att sedan orka…

…städa ut julen! Det är alltid mysigt med julpynt men det är alltid lika skönt att sedan få ta bort det. Så nu är ordningen återställd hemma igen. Jag öppnade balkongdörren och fick in ny frisk (kall!) luft och jagade bort alla dammtussar. Nu ska det piffas på nytt igen, in med färska snittblommor och fram med fina små detaljer!


4 svar till “First weekend of 2016.”

 1. Emma thun skriver:

  Visst är det lustigt, det finns liksom inget mysigare än att plocka fram julen, men sedan är det en lika stor lättnad att plocka bort allt. Som om man kan andas igen.

  God fortsättning på det nya året!

  • Trettiosjukvm skriver:

   Eller hur! ”Sååå.. nu är allt som vanligt igen!” :)
   Detsamma till dig, tack för att du läser och följer! Kram

 2. johanna skriver:

  så fin summering! och tugg måste jag prova snart med, ser riktigt nice ut!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *