Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /storage/content/61/203261/trettiosjukvm.com/public_html/wp-includes/post-template.php on line 284 Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /storage/content/61/203261/trettiosjukvm.com/public_html/wp-includes/post-template.php on line 284 Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /storage/content/61/203261/trettiosjukvm.com/public_html/wp-includes/post-template.php on line 284 Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /storage/content/61/203261/trettiosjukvm.com/public_html/wp-includes/post-template.php on line 284

Trettiosjukvm

Friday favourite.

januari 8, 2016

Friday Favourite

image

image

Årets första Friday Favourite är dessa fina koppar som tillhör några av alla nyheter på Lagerhaus. Den översta heter Kaffe Splash och den nedersta Kaffe Bean.

Fina va?
 

Bilder: Lagerhaus


Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *