Trettiosjukvm

Hemma hos Frida.

januari 13, 2016

Drömhem, Inredning, Nätkärlek

Jag lärde känna Frida för en massa år sedan. Eller ja, säg 10 kanske? Minst. För ett par år sedan packade Frida väskan och flyttade till Berlin. Och inte till vilken lägenhet som helst, som ni kan se. Den ligger i området Prenzlauer Berg och jag tycker den ser helt drömmig ut! Håller ni inte med? Vackra pardörrar (som ni kan kika på inne på hennes Instagram), stora härliga fönster, originaldetaljer, mycket ljus som letar sig in genom rummen och så toppa det med hennes känsla för inredning!

Så ni förstår kanske nu varför jag kände mig lite tvungen till att dela med mig av detta fina hem, och även passa på att tipsa om att hon finns på Instagram under namnet @inspirationstavlan om du är nyfiken på att se mer!

Bilder: Frida @inspirationstavlan


Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *