Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /storage/content/61/203261/trettiosjukvm.com/public_html/wp-includes/post-template.php on line 284 Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /storage/content/61/203261/trettiosjukvm.com/public_html/wp-includes/post-template.php on line 284 Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /storage/content/61/203261/trettiosjukvm.com/public_html/wp-includes/post-template.php on line 284 Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /storage/content/61/203261/trettiosjukvm.com/public_html/wp-includes/post-template.php on line 284

Trettiosjukvm

Inreda med färg.

januari 5, 2016

Inredning

image

image

image

Jag fastnade lite för dessa bilder som jag hittade inne på Style and create. Alcro Trend har låtit stylisten Sasa Antic tolka några färger från deras palett och jag tycker resultatet blev varmt och härligt, lite skönt med färg ibland ändå!

Bilder: Alcro Trend, fotograf Jonas Ingerstedt


Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *