Trettiosjukvm

Krispigt.

januari 7, 2016

Okategoriserat

Vilket väder Göteborg levererade igår, och på en röd dag och allt, kunde inte kommit lägligare! Det har varit så många röda dagar nu att jag börjat tappa kollen på vilken dag det är just nu, men det betyder väl att man kopplat av antar jag.

Hur jag tog till vara på den fina dagen igår? Jag tog på mig alla varma kläder jag kunde hitta, mötte upp en fin vän och så promenerade vi till skogen och till Härlanda Tjärn som ligger ett stenkast hemifrån vilket verkligen uppskattas dagar som igår. Vi hade med oss varm choklad och satt i solen, och vågade oss ut på isen en sväng, dock utan skridskor. När benen började tappa känsel promenerade vi hem igen och jag har nog aldrig gått så fort som då, jäklar vad kallt! Eller ja, ”krispigt” kanske låter lite härligare.

På tal om något annat… Med lite inspiration från Trendenser Frida som gett nyårslöften gällande hennes blogg så ska mitt löfte, eller kanske snarare mål, för 2016 vara att uppdatera bloggen oftare. Jag var mer flitig med det förr i tiden och nu är det nya tag som gäller tänkte jag, känner mig pepp!

Bilder: trettiosjukvm


2 svar till “Krispigt.”

  1. Lovisa skriver:

    Åh vad roligt med fler inlägg. Det ser jag verkligen framemot då du är en av de bloggar jag följer flitigast.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *