Trettiosjukvm

Landerigatan 6B.

januari 6, 2016

Drömhem, Inredning

image2

image3

image4

image5

Nu när jul och nyår är över känns det som om det börjar ramla in lägenhetsobjekt till salu igen. Jag såg nu att 55kvadrat säljer en 2:a på Landerigatan i Bagaregården. Just området Bagaregården är en personlig favorit då jag älskar de gamla husen som finns där, så jag kan tänka mig att denna lägenhet vore en liten dröm att kika på i verkligheten! Här hittar man marockanskt kakel i hallen, ljus och vit yta, fina golv och en fantastisk kakelugn. Något som däremot inte ingår men som jag mer än gärna skulle vilja lägga vantarna på är de vansinnig snygga fåtöljerna- ge mig!

Bilder: 55kvadrat, Fotograf: Anders Bergstedt, Stylist; Elin Kickén & Sarah Widman


2 svar till “Landerigatan 6B.”

  1. Emma thun skriver:

    Jag vill också ha dom! Så fina, och aldrig sett förut. Har du någon aning om vem som gjort dom?

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *