Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /storage/content/61/203261/trettiosjukvm.com/public_html/wp-includes/post-template.php on line 284 Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /storage/content/61/203261/trettiosjukvm.com/public_html/wp-includes/post-template.php on line 284 Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /storage/content/61/203261/trettiosjukvm.com/public_html/wp-includes/post-template.php on line 284 Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /storage/content/61/203261/trettiosjukvm.com/public_html/wp-includes/post-template.php on line 284

Trettiosjukvm

Nyheter från String.

januari 14, 2016

Inredning

image

image

image

String har släppt nya pressbilder på deras klassiska hylla. Tanken bakom bilderna är att visa hur String- hyllan kan passa in på olika sätt i hemmets samtliga rum. Bland nyheterna finns att hyllsystemet nu kommer i fler olika färger och mått, vilket gör att String fortsätter att utvecklas och förnya sig. En klassisk inredningsdetalj i ständig förändring. Stylingen bakom bilderna står den alltid lika duktiga Lotta Agaton för, Magnus Ingerstedt har bidragit med form och Marcus Lawett för foto.
 
 
Bilder: pressbilder String, foto Magnus Ingerstedt


5 svar till “Nyheter från String.”

  1. Jäklar så snyggt!

  2. […] Trettiosjukvm. Styling av duktiga Lotta Agaton, Magnus Ingerstedt har bidragit med form och fotografi Marcus […]

  3. […] Trettiosjukvm. Styling av duktiga Lotta Agaton, Magnus Ingerstedt har bidragit med form och fotografi Marcus […]

  4. […] Trettiosjukvm. Styling av duktiga Lotta Agaton, Magnus Ingerstedt har bidragit med form och fotografi Marcus […]

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *