Trettiosjukvm

On my wishlist.

januari 9, 2016

On my wishlist

collage

Min förra wishlist såg ut såhär, och lyckligt lottad som jag var fick jag den fina väggljusstaken från min bror och hans familj i julklapp, hurra! Men nu till årets första wishlist…

En önskelista innebär att man får önska precis som man vill, högt och lågt. Med det sagt så önskar jag mig en resa till New York, det var några år sedan jag var där nu och jag längtar tillbaka! Med mig på resan vill jag ha denna finfina guidebok från Cereal Magazine, den verkar så inspirerande, och snygg om inte annat! // Jag får hålla mig till våren tänkte jag, men nya sneakers står högt på listan! Dessa rackare från grymma Axel Arigato skulle jag mer än gärna vilja sladda runt i! (Hurra för att det är ett svenskt märke och för att de nu även gör sneakers till tjejer!) // En av de snyggaste väskor just nu, ”Rope messenger” från Acne. Kostar precis lika mycket som man kan tänka sig att en väska från Acne kostar, men som sagt, önska kostar ingenting… // Jag har sedan tidigare krukan ”Helena” från Bergs Potter men jag köpte nya växter tidigare i veckan och de kräver nya krukor, blev därmed sugen på nya i modellen ”Köpenhamn” den här gången, så fina!


Ett svar till “On my wishlist.”

  1. Camillasnyahem skriver:

    New York vore drömmen, har aldrig varit där men vill väldigt gärna åka dit.

    Fin wishlist! :)

    Trevlig lördag.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *