Trettiosjukvm

Saturday morning.

januari 30, 2016

Okategoriserat

God morgon lördag!

Regnet öser ner utanför (får man säga att det är lite mysigt?) och precis som alla andra helgmornar äter jag frukost framför Nyhetsmorgon. Passade på denna lördag att köpa färska frallor, och även färska bär till en favorit jag gör ibland- flytande honung (den här från Comosjön, bara det gör att den är extra god!), turkisk yoghurt valnötter och goda bär! Så himla gott!

Hur ser er lördag ut?

Bild: trettiosjukvm


2 svar till “Saturday morning.”

  1. Veronica skriver:

    Jag börjar min morgon med kokospannkakor med frukt och bär :) Jag äter oxå frukost framför nyhetsmorgon. Fin blogg du har :)

    • Trettiosjukvm skriver:

      Låter ju magiskt! Bra start på dagen! Tack så mkt :) Tack för att du läser, kram!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *