Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /storage/content/61/203261/trettiosjukvm.com/public_html/wp-includes/post-template.php on line 284 Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /storage/content/61/203261/trettiosjukvm.com/public_html/wp-includes/post-template.php on line 284 Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /storage/content/61/203261/trettiosjukvm.com/public_html/wp-includes/post-template.php on line 284 Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /storage/content/61/203261/trettiosjukvm.com/public_html/wp-includes/post-template.php on line 284

Trettiosjukvm

Tack 2015.

januari 1, 2016

Okategoriserat

image

Det brukar vara jag som frågar henne. Men för några veckor sen var det hon som frågade mig; ”hur var ditt 2015? Ska vi ta och summera det?”. Och så gjorde vi det, precis så som vi gjort förr, promenerade runt den där sjön och pratade om året som varit. Dalar och toppar. Tårar och skratt. Det känns så fint på något sätt, att tillsamans med en av sina närmsta reflektera lite, stanna upp och känna efter.

Det jag först tänker på när jag blickar tillbaka på mitt år är min nya fina lägenhet som blev allt jag hade drömt om. Och kanske lite mer än så. Den tog upp mycket av året, sedan den dagen jag gick och spanade utanför huset innan jag ens hade varit på visning, någon gång där i våras. Det var mycket med att köpa nytt och sälja min gamla, mycket planering och längtan och sen själva inflyttningen. Åh vad jag älskade det.

Det har hänt så mycket härligt iår, både för mig och mina nära och kära. Så lycklig för allt det.

Gällande Trettiosjukm så inledde jag året med att flytta till ny domän och adressen blev därmed trettiosjukvm.com, kort och gott. Det har varit härliga events och roliga samarbeten. Ni har blivit ca 80 000 följare på min Pinterest. Snart 6000 på Instagram. Tack fina ni för att ni följer med mig på min Trettiosjukvm- resa!

Summa summarum då? Jag är så tacksam och glad för 2015. Det kunde nästan inte ha blivit bättre. Jag blir helt varm i hjärtat av det här året, och vad mer kan man begära? Det var fint på alla sätt, och nu hoppas jag på att 2016 fortsätter i samma spår! Följer ni med mig?


2 svar till “Tack 2015.”

 1. Camillasnyahem skriver:

  Jag har ganska nyss hittat till din blogg och det är jag så glad för! Den ger massvis med inspiration, tack för att du delar med dig! Jag har nyligen flyttat från Göteborg och när längtan blir alldeles för stor är det mysigt att kika in här på din blogg och se bilder från exempelvis Artilleriet. :) Gott nytt år och tack för en fin blogg – jag hänger med!

  • Trettiosjukvm skriver:

   Åh men tack Camilla, vad glad jag blir! :)
   God fortsättning till dig, tack för att du läser! Stor kram

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *