Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /storage/content/61/203261/trettiosjukvm.com/public_html/wp-includes/post-template.php on line 284 Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /storage/content/61/203261/trettiosjukvm.com/public_html/wp-includes/post-template.php on line 284 Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /storage/content/61/203261/trettiosjukvm.com/public_html/wp-includes/post-template.php on line 284 Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /storage/content/61/203261/trettiosjukvm.com/public_html/wp-includes/post-template.php on line 284

Trettiosjukvm

On my wishlist.

februari 4, 2016

On my wishlist

Collage

Inte så färgglad wishlist kanske, men det är ju lite så jag gillar det bäst…

En klänning helt i min smak! Den lilla svarta från COS // Lagerhaus har återigen fyllt på med nyheter och jag ska nog ta och klämma lite på den här prickiga lilla skål nästa gång jag sticker in näsan! // Kan man få för många ljuslyktor och ljusstakar? Tror inte det va? Denna lilla skönhet hittar du på Le Kiosk // Köket är hemmets hjärta, utan tvekan! En ny fin bok full av köksinspiration hade jag absolut velat ha!


Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *