Trettiosjukvm

Sponsrad video: Hemmadejten.

februari 3, 2016

Okategoriserat

Det har nog inte undgått någon att IKEA sedan en tid tillbaka kör en reklamkampanj under titeln ”Vad gafflar ni om?”. Av det jag sett tycker jag det är ett smart och roligt sätt att nå ut och att göra reklam med en liten tvist!

Nu har jag fått möjligheten att visa er senaste reklamfilmen som de kallar ”Hemmadejten”, där de går igenom frågor som tex; ”Hur många gånger behöver man träffas innan det känns lugnt att bjuda hem någon?”. En fråga som jag som singel tycker är väldigt rolig att de faktiskt tar upp! Och vad plockar man bort egentligen som man inte vill att den man tycker om lite extra ska se när den kommer och hälsar på?

Ett hem är ju faktiskt något som verkligen speglar dig som person, så hur går tankarna kring allt det där egentligen? Jag är själv ganska så noga med att det ska vara fint hemma när någon kommer över, oavsett om det är en dejt eller en kompis. Men tro mig, de flesta dagar ser man inte stolen i sovrummet eftersom den är täckt med ett berg av kläder, det är nästan alltid lite disk framme eller så har jag helt missat att bädda sängen på morgonkvisten. Det är bara det att det sällan är någon som faktiskt får se allt det där. Men sån är jag! Hur tänker du?

Detta är ett sponsrat inlägg i samarbete med IKEA


Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *