Trettiosjukvm

Life lately.

mars 3, 2016

Okategoriserat

image

Så vad har hänt senaste då?

Jag har strosat runt hemma och ”flyttat runt saker” för att göra fint. Bland annat inför ett ”hemma hos” då mitt hem dök upp i Expressens bostad/inrednings- bilaga, vilket såklart är himla kul! Får även passa på att tacka för att jag fick vara med på Expressen/Leva&Bo´s lista på ”10 inredningsbloggare du bara måste följa!” Tack och bock! // Jag och Fanny har stylat produktbilder i hennes studio i Sockerbruket, vilket jag redan nämnt! Bilder från detta jobbet kommer inom kort! // Solen är just nu min bästa kompis, jag ÄLSKAR att den är framme allt som oftast just nu. Resulterar i promenad och lunch i Haga vilket kan lyfta upp vilken trist vardag som helst. // Sol var det ja.. och äntligen liiite sneakers- väder! Kjolen åkte på och jag och några vänner åkte till Nääs för en mysig söndagsbrunch.


Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *