Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /storage/content/61/203261/trettiosjukvm.com/public_html/wp-includes/post-template.php on line 284 Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /storage/content/61/203261/trettiosjukvm.com/public_html/wp-includes/post-template.php on line 284 Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /storage/content/61/203261/trettiosjukvm.com/public_html/wp-includes/post-template.php on line 284 Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /storage/content/61/203261/trettiosjukvm.com/public_html/wp-includes/post-template.php on line 284

Trettiosjukvm

Pancakes and coffee.

mars 12, 2016

Hemma hos mig, Okategoriserat


 

På helgerna är frukosten nästan helig för mig. På vardagarna slänger jag nämligen i mig den snabbt och oftast på stående fot så när det blir helg vill jag passa på att få tid att njuta. Ofta steker jag pannkakor med hallon och agavesirap till, och så går Nespresso- maskinen varm…

Hur ser era helgmornar ut?
 

Bilder: trettiosjukvm


Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *