Trettiosjukvm

Pelargon.

mars 17, 2016

Okategoriserat

pelargon_Kristin_lagerqvist-3600-900x600
 
pelargon_Kristin_lagerqvist-3615-900x600
 
Jag försöker verkligen ha gröna fingrar och jag kämpar på för fullt med mina sticklingar och växter som kommer och går här hemma. Men det är ta mig tusan inte det lättaste. Antingen vattnar jag för lite, eller så vattnar jag för mycket. Antingen får de för lite ljus, eller så bränner solen bladen. Det är en konst i sig.

Jag har nu, för tredje gången, fått en liten Pelargon av min mamma. ”Alla” säger att de är så lätta att sköta men jag har då inte lyckats ännu. Jag hoppas att ”tredje gången gillt” ska gälla för den här gången, men den ser faktiskt bara mer och mer ledsen ut om sanningen ska fram. Därför blev jag så glad när jag såg det här inlägget hos Krickelin, där hon skriver hur man ska ta hand om sina Pelargonier på bästa sätt! Dagens tips till dig om du, precis som jag, undrar hur du ska lyckas ge din Pelargon kärlek!

Bilder: Krickelin, Kristin Lagerqvist


Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *