Trettiosjukvm

Senaste nytt!

mars 22, 2016

Inredning


 

 

 

Jag bytte ut en del porslin när jag flyttade. Det var dags för nytt, och jag bestämde mig för stora mattallrikar i grått från Mateus, mindre tallrikar/assietter i vitt som jag köpte på Market 29 och till det ha olika skålar. Blandade, i olika färger och storlekar men som ändå passar tillsammans på något sätt. Skålar som jag tänkte att jag köper på mig lite då och då när jag ser någon jag faller för.

En jag precis föll sådär för är denna skål, från Indigo storm collection som jag hittade på Artilleriet The Kitchen. Tyckte den var väldigt fin, så den fick följa med hem på direkten och bli en del av den lilla samlingen!
 

Bilder: trettiosjukvm


2 svar till “Senaste nytt!”

  1. Anna skriver:

    Hej,

    Var kommer den fina mattan ifrån?

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *