Trettiosjukvm

This is my happy place.

mars 19, 2016

Hemma hos mig, Inredning


 

 

På en liten vägg i hallen hänger vimpeln med texten ”This is my happy place.” Och precis så är det. Mitt hem är min lyckliga plats och varje gång jag kliver innanför dörren känns det varmt och tryggt och MITT. Jag trivs verkligen hemma, med varje liten vrå och varje liten pryl. Det är så mycket av mig här, och det är verkligen ett tips jag har till er som kanske känner er förvirrade när det kommer till inredning eller att ni tycker att ni inte riktigt får till det- ha de prylar som just DU älskar. Så blir det oftast bra av sig själv.

This is my happy place, för att det är just mitt. Det speglar en del av mig. Hur ser ditt happy place ut?

Bilder: trettiosjukvm


Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *