Trettiosjukvm

Torsdagstankar.

mars 10, 2016

Okategoriserat

 
image
 
image

Jag vaknade upp av att solen hade letat sig in i hela lägenheten imorse. När jag smög in i köket där solen lös som starkast kändes det nästan som en sommardag, och när jag lämnade och klev utanför porten och kikade upp mot balkongen tänkte jag ”det blir fint med helgfrukosten där om ett litet tag…”. Det var många år sedan jag hade balkong senast så jag såg framför mig hur den kommer fyllas med växter som jag kämpar med att hålla vid liv, skrammel från proslinet till frukosten och en konstant kaffedoft. Det blir fint det.

Annars då? Jag har börjat längta till Rom. Vi har en tjejweekend inbokad och jag har siktet inställt på gott vin, burrata som smälter i munnen, krämig glass och att sitta på torg och kika på folk som susar förbi medan jag får höra det vackraste språk jag vet.

Förutom det så gjorde jag ett litet glädjetjut när Sofi Fahrman, som i många år varit min stora inspirationskälla, nämnde mig på sin blogg alldeles nyligen. Tackar!

 
Önskar er en fortsatt fin vecka och passar även på att välkomna nya läsare!
 

Bilder: 1 / 2


Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *