Trettiosjukvm

En utflykt till Strömma.

april 12, 2016

Resor & Utflykter

Jag har ju glömt visa er… För två veckor sedan, den där soliga måndagen då man var lite bonusledig, styrde bilen mot Varberg och Strömma Farmlodge! Jag var där en gång i somras och nu hade de precis öppnat för säsongen igen. Trots att det blåste skulle vi såklart sitta ute ändå, kaffet dricker man i olika loppis- koppar och all fika är hembakat (och SÅ gott!).

De har förutom ett café även en liten butik, och med mig hem fick en ljusstake följa med. Den är lite trixig att sätta upp dock då den får hänga ut från väggen eller ovanifårn taket så jag har inte riktigt fått tummen ur än, men en vacker dag…

Är ni sugna på att hitta på något skoj och göra en utflykt en dag kan jag absolut rekommendera Strömma!

 
Bilder: trettiosjukvm


2 svar till “En utflykt till Strömma.”

  1. Frida skriver:

    Vad härligt det ser ut. Underbart!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *