Trettiosjukvm

Life lately.

april 24, 2016

Okategoriserat

image

Så hur har livet sett ut enligt Instagram det senaste då? Lite såhär…

Förra helgen spenderades på landet. Med frisk havsluft, promenader och mamma & pappa- kärlek. Precis vad som behövs ibland. // Min lilla guide för Rom finns nu på bloggen, och jag hoppas något tips kan komma till nytta! Det blev en magisk resa på alla sätt. // En fin vän hälsade på från Stockholm så vi spenderade en kväll på Bellora med god mat och Aperol (som jag för övrigt helt snöat in mig på just nu…) // Hela Instagram kryllar av dessa bilder nu. Under den här tiden av året tar Körsbärsträden över och de är så vackra att vi inte riktigt kan låta bli att låta de fångas på bild. För mig är de ett vårtecken och jag blir lycklig varje gång jag går under det rosa täcket på Järntorget. // Vi träffades ett gäng tjejer på uteserveringen på Olssons Vin. Åt chark och drack öl och pratade om allt och inget. Precis som det ska vara en onsdag. // Som sagt, jag spenderade förra helgen på landet. Och då passade vi på att åka till Orust blommor och kika in deras Pelargonmusée. Jag köpte med mig två hem, vi får väl se om jag lyckas denna gång, Pelargon är inte min styrka direkt. Wish me luck! // Göteborg är så fint nu. Lite väl kallt i vinden, men snart vänder det tror jag… // Är det vuxenpoäng (eller tantvarning?) när man går på en sticklingbytar- dag och blir helt exalterad över det? Riktigt roligt iaf, och dessutom i vackra lokaler i Sockerbruket. // Så skönt med vårkläder nu. Slippa allt det där klumpiga. Nu vill jag bara ha ljusa jeans och sneakers…


Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *