Trettiosjukvm

Lovely Homes.

april 16, 2016

Drömhem, Inredning

Har samlat några fina hem som just nu finns ute till salu!

Känner ni igen denna lägenheten, på Köpmansgatan 10? De blå dörrarna avslöjade direkt när jag såg den i Stadshems flöde. Jag har nämligen själv traskat runt här, när Johanna Bradford och hennes man sålde den för ett gäng år sedan och jag var där på visning. Nu finns den alltså ute igen, via Stadshem, och jag älskar inredningen med den ljusa färgskalan som flyter rakt igenom.

Entrance säljer den här tvåan på Ålandsgatan 6, och jag tycker det här sovrummet såg så himla mysigt ut! Tänk att krypa ner där med dörren lite öppen från balkongen och sommarsolen som strålar in… Magiskt.

There is a new kid in town… Mäklarfirman Kvarteret Mäkleri har slagit upp portarna och säljer just nu denna finfina lägenhet på Allmänna vägen 24J i Majorna. Måste ge tummen upp till att de valt att lägga bilderna mindre och på ett sätt så man kan se alla på en och samma gång och därmed få en helhetsbild av hemmet, gillar starkt! Det jag nästan gillade mest med lägenheten är golvet och badrummet!

Bilder (ovanifrån och ner): Jonas Berg / Anders Bergstedt / Krister Engström


Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *