Trettiosjukvm

Moodboard.

april 29, 2016

Moodboard

image
 
Jag vill gärna ha allt och helst på direkten. Man kan väl säga att jag är lite hungrig på livet, och när jag vill ha något har jag inte riktigt tålamod till att vänta på det. Oavsett vad det gäller. Men jag har också lärt mig att ”Bra saker tar tid”, så jag försöker ha det som ett litet mantra ibland. Att ibland, kan faktiskt tålamod vara en styrka det med.
 
image
 
Jag behöver inte renovera mitt badrum, men ibland får man drömma ändå. Jag gillar när inredningen som ”egentligen” inte riktigt hör till ett badrum får flytta in just där. Som en jäkligt snygg spegel som sticker ut lite och sätter lite prägel. Just denna är så himla fin tycker jag, med hyllan under, och jag är lite sugen på att ha den i min hall.
 
image
 
På måndag är det dags att gå till frisören. Mitt hår har blivit sådär långt igen och alltid när det blir det så blir jag lite lite sugen på att klippa av det. När jag frågat mina nära har de alla (nästan iaf) varit helt klara med att de tycker jag ska ha kort igen. Jag har inte riktigt den känslan själv dock än, det är ändå ca 15-20cm som får kapas isåfall. Det kan nog bli precis hur som helst på måndag, tror jag går på hur känslan är just då!
 
image
 
Resor är ju lite det jag lever för. Jag lever så länge på en resa. Först längtar jag och planerar och räknar ner, sen njuter jag av varje sekund när jag är där och sen kan jag leva länge på minnena. Man ångrar aldrig en resa. Nu har vi bokat sommarens och flyget går till Portugal, det ska bli så himla härligt och redan längtar jag efter tunna strandklänningar, god mat på en restaurang vid hamnen och lite fräknar på näsan.

Bilder: 1 // 2 // 3 // 4


Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *